Hyvinvointilautakunta julistaa haettavaksi lastensuojelun perhetyöntekijän vakinaisen toimen 1.3.2017 alkaen 

Lastensuojelun perhetyöntekijä toimii tehostetussa perhetyössä lastensuojelun asiakkaina olevien lasten, nuorten ja perheiden parissa. Perhetyö on suunnitelmallista ja tavoitteellista työtä, joka pääasiassa tapahtuu perheiden kotona. Tiivistä yhteistyötä tehdään lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden kanssa sekä perheen muun verkoston kanssa. Työ on psykososiaalista tukemista, toiminnallista tekemistä ja käytännön tukea ja ohjausta. Perhetyöntekijältä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, avointa ja kehittävää työotetta sekä osaamista lapsen kasvuun ja kehitykseen sekä perheiden haasteisiin liittyen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työkentän sekä työyhteisön tuen.

 

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kel-poisuudesta annetun lain 272/2005 8 § mukainen pätevyys sekä alan työkokemus. Parhaiten soveltuva koulutusohjelma lasten ja nuorten hoito ja kasvatus. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

 

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

 

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

 

Lisätietoja antaa vt. johtava sosiaalityöntekijä Päivi Parpala, p. 040-1679 128, paivi.parpala@keminmaa.fi

 

Hakemus täytetään 30.1.2017 klo 14.00 mennessä sähköisenä Keminmaan kunnan internetsivulla os. www.keminmaa.fi/ avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

 

HYVINVOINTILAUTAKUNTA

Takaisin