Haettavana pääkirjanpitäjän ja kirjanpitäjän työsuhteet 

Keskellä Kemi-Tornio aluetta sijaitseva 8400 asukkaan Keminmaan kunta hakee


PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ
Pääkirjanpitäjän tehtäviin kuuluvat kunnan kirjanpidosta vastaaminen, tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laadinta, talousarvion ja toimintasuunnitelman laadintaan osallistuminen, tilastointi, raportointi ja arvonlisäverotus sekä muut talouteen ja kuntakonserniin liittyvät tehtävät. Pääkirjanpitäjän tehtäviin kuuluu lisäksi Keminmaan Vesi Oy:n ja Keminmaan Opiskelija-asunnot Oy:n kirjanpito, tilinpäätös ja verotus. Pääkirjanpitäjä toimii taloushallinto-ohjelmiston pääkäyttäjänä sekä osallistuu uusien ohjelmiston hankinta- ja käyttöönottoprojekteihin. Pääkirjanpitäjä toimii myös osa-aikaista työaikaa tekevän talousjohtajan sijaisena.

Pääkirjanpitäjän toimi tulee ottaa vastaan 1.7.2017 alkaen.


KIRJANPITÄJÄÄ
Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluvat kunnan kirjanpidosta vastaaminen yhdessä pääkirjanpitäjän kanssa, ostoreskontran hoitaminen, talous- ja toimintasuunnitelman laadintaan osallistuminen, käyttöomaisuuskirjanpito, tilastointi, raportointi ja arvonlisäverotus sekä muut talouteen liittyvät tehtävät. Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluu lisäksi Keminmaan Vuokra-asunnot Oy:n kirjanpito, tilinpäätös ja verotus. Kirjanpitäjä toimii taloushallinto-ohjelmiston pääkäyttäjänä. Kirjanpitäjä hoitaa myös laskentasihteerin tehtäviä vuosi- ym. lomien aikana.
Tehtävien kelpoisuusvaatimuksena on vähintään opistotasoinen tutkinto. Edellytämme vahvaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme vankkaa ja laaja-alaista ammattitaitoa, tietoteknistä osaamista sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kokemus julkisen sektorin taloushallinnon työtehtävistä.

Kirjanpitäjän toimi tulee ottaa vastaan 1.6.2017 alkaen.

 

Toimien palkkaus määräytyy seuraavasti;

  • Pääkirjanpitäjä KVTES:n palkkahinnoittelun 01ASI040 mukaisesti, Tva -luokka 2, tehtäväkohtaisen palkan ollessa 2.625 euroa/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuslisät KVTES:in perusteella sekä talousjohtajan sijaisuuden perusteella oto -korvausta 168 €/kk.
  • Kirjanpitäjä KVTES:in palkkahinnoittelun 0ITOI060, Tva -luokka 2, tehtäväkohtaisen palkan ollessa 2.100 euroa/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuslisät KVTES:in perusteella.

Työsuhteissa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilastaan.


Hakemus täytetään sähköisesti 03.03.2017 14.00 mennessä Keminmaan kunnan internetsivulla os. www.keminmaa.fi/avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi. Hakemukset, joihin liitetään CV, voi lähettää myös osoitteella: Keminmaan kunnanhallitus, Kunnantie 3, 94400 Keminmaa. Hakemuksia ei palauteta.


Lisätietoja tehtävästä antavat talousjohtaja Pirkko Kallaanvaara p. 040-5739154, s-posti; pirkko.kallaanvaara@keminmaa.fi tai kunnanjohtaja Mauri Posio p. 040-6766376, s-posti; mauri.posio@keminmaa.fi


Keminmaassa 07.02.2017


KEMINMAAN KUNNANHALLITUS

 

 

 

Takaisin