Sivistyspalveluissa haettavana lukion ja perusopetuksen opinto-ohjauksen tuntiopettajan virka (3112) 8.8.2017 alkaen 

Keminmaan kunnan sivistyspalveluissa on haettavana

 

Lukion ja perusopetuksen opinto-ohjauksen tuntiopettajan virka (3112) 8.8.2017 alkaen

 

Toimipaikkana on Keminmaan lukio ja Keminmaan keskuskoulu (vuosiluokat 7- 9)

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

 

Tehtävässä toimitaan kahden eri asteen kouluyksikön toimintaympäristöissä. Yläkoulun oppilaiden ja lukion opiskelijoiden ohjaaminen vaatii laajaa näkemystä, eri iässä olevien nuorten aitoa kohtaamistaitoa sekä esimiehen, kollegoiden, huoltajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävää yhteistyötä nuoren hyväksi. Tehtävän hyvä hoitaminen vaatii tuntemusta sekä perusopetuksen että toisen asteen jälkeisestä koulutuksesta ja muista koulutusmahdollisuuksista. Tehtävässä tarvitaan em. osaamisen lisäksi työelämätaitoa, yhteistyökykyä ja –halua.

 

Kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti ja palkkaus sekä muut virkasuhteen ehdot OVTES:n mukaan.

 

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan.

 

Hakemukset täytetään sähköisenä Keminmaan kunnan internetsivulla os. www.keminmaa.fi/ avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi  
25.4.2017 klo 14.00 mennessä.

 

 

Lisätietoja:
Rehtori Helena Niemitalo p. 040 353 7092

Takaisin