Hyvinvointilautakunta julistaa uudelleen haettavaksi sosiaalityöntekijän määräaikaisen viran ajalle 1.8.2017 – 31.12.2018 

Sosiaalitoimistossa työskentelee 4 sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja, 2 perhetyöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Nyt avoinna olevan sosiaalityöntekijän viran keskeiset työtehtävät ovat aikuissosiaalityö, lastensuojelutyö sekä sosiaalipäivystys. Arvostamme innostunutta ja aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn sekä mukavan työyhteisön.  

 

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 3 §:n ja sosiaalihuollon henkilöstöstä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

 

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

 

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti sekä kunnassa päätetyn TVA –hinnoittelu-järjestelmän mukaisesti. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

 

Keminmaan kunta on savuton työpaikka.

 

Lisätietoja antaa vt. johtava sosiaalityöntekijä Päivi Parpala, p. 040-1679 128, e-mail: paivi.parpala@keminmaa.fi

 

Hakemus täytetään sähköisenä Keminmaan kunnan internetsivulla 7.6.2017 klo 14.00 mennessä os. www.keminmaa.fi/ avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

 

HYVINVOINTILAUTAKUNTA

Takaisin