Haettavana pääkirjanpitäjän työsuhde 

Keskellä Kemi-Tornio aluetta sijaitseva 8600 asukkaan Keminmaan kunta hakee

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ TYÖSUHTEESEEN 1.9.2013 ALKAEN

Pääkirjanpitäjän tehtäviin kuuluvat kunnan kirjanpidosta vastaaminen, tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laadinta, talousarvion laadintaan osallistuminen, tilastointi, raportointi ja arvonlisäverotus sekä muut talouteen ja kuntakonserniin liittyvät tehtävät. Pääkirjanpitäjä toimii taloushallinto-ohjelmiston pääkäyttäjänä sekä osallistuu uusien ohjelmiston hankinta- ja käyttöönottoprojekteihin. 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään opistotasoinen tutkinto. Edellytämme vahvaa kokemusta julkisen taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme vankkaa ja laaja-alaista ammattitaitoa, tietoteknistä osaamista sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Keminmaan kunnan taloushallinnossa on käytössä mm. seuraavia ohjelmia; Pro Economica-taloushallintojärjestelmä, Basware-pankkiyhteysohjelmisto ja lainakirjanpito.

Palkkaus määräytyy KVTES:IN palkkahinnoittelun 01T01010 mukaisesti.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilastaan.

Hakemus täytetään sähköisesti 24.5.2013 kello 14.00 mennessä Keminmaan kunnan internetsivulla os. www.keminmaa.fi/avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi. Hakemukset, joihin liitetään CV, voi lähettää myös osoitteella: Keminmaan kunnanhallitus, Kunnantie 3, 94400 Keminmaa. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antavat: kunnankamreeri Pirkko Kallaanvaara p. 040-5739154, email; pirkko.kallaanvaara@keminmaa.fi tai kunnanjohtaja Mauri Posio p. 040-6766376, email; mauri.posio@keminmaa.fi

Keminmaassa 24.4.2013

KEMINMAAN KUNNANHALLITUS

Takaisin