Haettavana sosiaalityöntekijän virka 

Keminmaan hyvinvointilautakunta julistaa haettavaksi

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRAN sosiaalitoimistossa

Tehtävän kuvaus: Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu moniammatillinen suunnitelmallinen vanhus- ja vammaispalvelun sosiaalityö.  Vanhus- ja vammaispalveluissa olennaista on palvelutarpeen arviointi, palvelusuunnitelmien laatiminen ja arviointi sekä suunnitelman mukaisten palveluiden toteuttaminen yhteistyössä asiakkaan palveluverkoston kanssa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työkentän sekä hyvät mahdollisuudet ammatilliselle kasvulle. Työssä tukea antavat oma työyhteisö, viikoittaiset palaverit ja mahdollisuus työnohjaukseen sekä mahdollisuus koulutuksiin. Työntekijältä edellytetään kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon, mutta myös yhteistyötaitoja. Arvostamme monipuolista sosiaalityön osaamista, aktiivista ja kehittävää työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hahmottaa asioita uudella tavalla.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 3§:n mukainen pätevyys. Eduksi katsotaan kokemus vanhus- ja vammaispalvelun sosiaalityöstä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. 

Hakemukset 30.9.2013 klo 15 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi -sivuston kautta, mutta myös kirjallisia hakemuksia vastaanotetaan osoitteella: Keminmaan hyvinvointilautakunta, Kunnantie 3, 94400 Keminmaa. Hakemuksia ei palauteta. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon jatketussa haussa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Seija Saalismaa p.
040 167 9128, seija.saalismaa@keminmaa.fi

Takaisin