Kesätyöpaikat 2014 

Kunta on päättänyt tukea nuorten kesätyöllistymistä. Kesätyötuki koskee vuosina 1996 - 1998 syntyneitä keminmaalaisia nuoria. Etusijalla ovat peruskoulunsa päättävät.

Nuoren tulee itse hakea kesätyöpaikka Keminmaassa, Kemissä, Torniossa, Simossa tai Tervolassa toimivasta yrityksestä tai rekisteröidystä yhdistyksestä. Työpaikkaa voi hakea myös Keminmaan kunnan työkohteista. Kun työpaikasta päästään sopimukseen, työnantaja ja kesätyöntekijä täyttävät lomakkeen, jonka työnantaja allekirjoittaa. Lomakkeita saa yläasteelta, lukiosta, kunnanvirastolta, kirjastosta ja Internetistä kunnan kotisivulta. Lomake toimitetaan allekirjoitettuna kunnanvirastolle 10.3. - 11.4.2014 välisenä aikana.

Työsuhteen tulee kestää kaksi viikkoa (6h/pv) koulujen kesäloman (kesä-elokuu) aikana ja bruttopalkan tulee olla 300 € (ilman henkilösivukuluja). Yritys/yhdistys ottaa nuoren töihin sekä vastaa itse työnantajana nuorten työntekijöiden tapaturmavakuutus-, työttömyysvakuutus-, työeläkevakuutus- ja sosiaaliturvamaksuista sekä muista työnantajavelvoitteista.

Yrittäjän työllistämä oman perheen jäsen ei ole oikeutettu kesätyötukeen. Kunta korvaa työnantajalle maksettua palkkaa vastaan 300 €/kesätyöntekijä.

Kesätyölomake (doc-muodossa)  (pdf-muodossa)

Takaisin