Keminmaan kunta hakee määräaikaiseen työsuhteeseen projektinjohtaja - valvojaa 

Keminmaan kunta hakee määräaikaiseen työsuhteeseen PROJEKTINJOHTAJA -VALVOJAA Lassilan koulun peruskorjauksen toteuttamiseen. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.2.2016 - 31.12.2016. Määräaikaa voidaan jatkaa, mikäli koulun peruskorjaus jatkuu v. 2017 puolelle.

 

Tehtävään kuuluu koulun peruskorjauksen toteuttamiseen kuuluvien toimenpiteiden ja niiden aikataulun suunnittelu yhdessä rakentamishankkeen suunnittelijoiden kanssa, vastuu peruskorjausurakan tilaajalle kuuluvien toimien suunnittelusta, toteuttamisesta ja raportoinnista sekä peruskorjausurakan valvojan tehtävät.

 

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä usean vuoden työkokemus rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus vaativista rakennusten kosteus- ja sisäilmaongelmien korjaustehtävistä. Tehtävässä noudatetaan Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus määräytyy teknisen sopimuksen palkkaryhmä II TS kohta 501020114 mukaan ja sen tehtäväkohtainen palkka on 3.085 €/kk. Valittavan henkilön osalla noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

 

Hakemus tulee ensisijaisesti täyttää sähköisesti Keminmaan kunnan internetsivulla www.keminmaa.fi / avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi. Hakemuksen voi toimittaa myös kirjallisena Keminmaan kunnanhallitukselle osoitettuna osoitteella Kunnantie 3, 94400 Keminmaa. Kuoreen merkintä Projektinjohtaja-valvoja. Hakemus tulee jättää 7.12.2015 klo 15.00 mennessä.

                                                      

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Mauri Posio (p. 040 - 676 6376) tai kunnaninsinööri Susanna Sandberg (p. 040 - 124 4351).

Takaisin