Haettavana kiinteistönhoitajan määräaikainen toimi 

Keminmaan kunnan tilapalvelu hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista, vastuuntuntoista ja yhteistyöhenkistä kiinteistönhoitajaa vastaamaan kunnan kiinteistöjen kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta ja huoltotehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat normaalit ylläpito- ja korjaustyöt (rakennus, automaatio, lämpö, vesi, ilmastointi). Lisäksi työhön kuuluu piha-alueiden hoito.

 

Kiinteistönhoitajan määräaikaiseen toimeen valittavalta edellytämme kiinteistöalan perustutkintoa (tai vastaavaa) ja työkokemusta vastaavasta työstä (2-5 v), B – ajokorttia ja tietoteknisiä perustaitoja sekä lisäksi aiempi kokemus lvi/sähkötöistä katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme kykyä tehdä työtä sekä itsenäisesti että ryhmässä, joustavuutta ja luotettavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä.

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukaan. Työaika on 38,15h/vko. Valittavan on esitettävä rikosrekisteriotteen sekä todistuksen terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista.

Hakuaika päättyy 21.04.2016 kello 16.00. Hakemukset kiinteistönhoitajan määräaikaiseen toimeen internetosoitteeseen www.kuntarekry.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa: kiinteistöpäällikkö Teemu Pussila, p. 040 837 0753, email: teemu.pussila@keminmaa.fi

 

TEKNISET PALVELUT

 

Takaisin