Haettavana terveyskeskushammaslääkärin virka 

Keminmaan kunnan terveyskeskuksessa julistetaan haettavaksi 16.5. - 7.6.2016 klo 15.00 mennessä:

1 TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN VIRKA 8.7.2016 alkaen.


Muussa sijaisuudessa on mahdollista aloittaa jo aiemmin erillisen sopimuksen mukaan.


Käytössämme on Winhit-potilastietojärjestelmä sekä digitaalinen kuvantamisjärjestelmä.
Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Odotamme hakijalta monipuolista hammaslääkärin työtehtävien osaamista.
Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Ulkomaalaisilta vaadimme suoritettua valtion hallinnon kielitutkintoa taitotasolla hyvä taito tai yleistä kielitutkintoa taitotasolla 5-6.
Palkkaus määräytyy KVTES:n lääkärisopimuksen ja kokemuksen mukaan, myös oman palkkatoivomuksen voi esittää.
Ennen viran vastaanottamista valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus tervey-dentilastaan. Viran täytössä noudatamme 6 kk koeaikaa. Työpaikkamme on savuton.


Hakemus pyydetään toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisen järjestelmän hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa perusturvajohtaja Seija Parviaiselle osoitteella: Keminmaan kunta/ hyvinvointilautakunta/perusturvajohtaja Seija Parviainen, Kunnantie 3, 94400 Keminmaa. Kuoreen merkintä ”hakemus”.


Organisaation kuvaus

Kunnassa on hammashoitola yhdessä toimipisteessä. Henkilöstö: 5 hammaslääkäriä, 6 hammashoitajaa ja 2 suuhygienistiä, 1 välinehuoltaja. Hoitolassa kehitetään laajaa työnjakoa. Työntekijällä on mahdollisuus tehdä monipuolista työtä taitojensa mukaan. Vaativammat oikomishoidot on keskitetty.

 

Hakemus täytetään sähköisenä Keminmaan kunnan internetsivulla os. www.keminmaa.fi/avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

 

Lisätietoja antavat:
- Johtava hammaslääkäri Aarne Röyttä  p. 040 672 2678 tai 0400-989071
- Perusturvajohtaja Seija Parviainen  040 779 0907
- Johtava lääkäri Lauri Sipola p. 040 7272396

 

Keminmaan kunta sijaitsee etelä-lapissa, lähimmät kaupungit ovat Kemi n. 10 km ja Tornio n.20 km. Kulkuyhteydet alueelle ovat hyvät. Lentokentälle on 5 km. Kunnassa on n. 8474 asukasta. Lisää kuntatietoa kunnan internetsisivuilla www.keminmaa.fi


HYVINVOINTILAUTAKUNTA

Takaisin