Haettavana pääkirjanpitäjän työsuhde 

Keskellä Kemi-Tornio aluetta sijaitseva 8400 asukkaan Keminmaan kunta hakee


PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ


Pääkirjanpitäjän tehtäviin kuuluvat kunnan kirjanpidosta vastaaminen, tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laadinta, talousarvion laadintaan osallistuminen, tilastointi, raportointi ja arvonlisäverotus sekä muut talouteen ja kuntakonserniin liittyvät tehtävät.  Pääkirjanpitäjän tehtäviin kuuluu lisäksi Keminmaan Vesi Oy:n ja Keminmaan Opiskelija-asunnot Oy:n kirjanpito, tilinpäätös ja verotus. Pääkirjanpitäjä toimii taloushallinto-ohjelmiston pääkäyttäjänä sekä osallistuu uusien ohjelmiston hankinta- ja käyttöönottoprojekteihin. Vuoden 2017 alusta alkaen pääkirjanpitäjä toimii myös osa-aikaista työaikaa tekevän talousjohtajan sijaisena.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään opistotasoinen tutkinto. Edellytämme vahvaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme vankkaa ja laaja-alaista ammattitaitoa, tietoteknistä osaamista sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja.  Eduksi katsotaan kokemus julkisen sektorin taloushallinnon työtehtävistä.
Keminmaan kunnan taloushallinnossa on käytössä mm. seuraavia ohjelmia; Pro Economica -taloushallintojärjestelmä, Basware -pankkiyhteysohjelmisto ja lainakirjanpito.

Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun 01ASI040 mukaisesti, tehtäväkohtaisen palkan ollessa 2.625 euroa/kk Lisäksi maksetaan työkokemuslisät KVTES:in perusteella sekä talousjohtajan sijaisuuden perusteella suoritettava erilliskorvaus.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilastaan.

Hakemus täytetään sähköisesti 25.11.2016 kello 14.00 mennessä Keminmaan kunnan internetsivulla os. www.keminmaa.fi/avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.
Hakemukset, joihin liitetään CV, voi lähettää myös osoitteella: Keminmaan kunnanhallitus, Kunnantie 3, 94400 Keminmaa. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antavat talousjohtaja Pirkko Kallaanvaara p. 040-5739154, s-posti; pirk-ko.kallaanvaara@keminmaa.fi tai kunnanjohtaja Mauri Posio p. 040-6766376, s-posti; mauri.posio@keminmaa.fi

Keminmaassa 10.11.2016

KEMINMAAN KUNNANHALLITUS

 

 

Takaisin