Hyvinvointilautakunta julistaa haettavaksi terveydenhoitajan sijaisuuden 2.1. - 30.6.2017 äitiysneuvolaan 

Toivomme sinulta kokemusta äitiysneuvolan terveydenhoitajan työstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää yhteistyökykyä eri toimijoiden kanssa. Terveydenhoitajan tehtäviin kuuluu myös astmahoitajan tehtäviä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

 

Terveydenhoitaja toimii terveyskeskuksessa terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana äitiysneuvolan terveydenhoitajana. Äitiysneuvolatoiminnan tavoitteena on turvata raskaana olevan naisen ja sikiön terveys ja hyvinvointi. Lisäksi tavoitteena on edistää tulevien vanhempien ja koko perhen terveyttä ja hyvinvointia sekä tulevan lapsen kehitysympäristön terveellisyyttä ja turvallisuutta. Tavoitteena on myös edistää kansanterveyttä ja ehkäistä raskausaikaisia häiriöitä.

 

Kelpoisuusvaatimuksena äitiysneuvolan terveydenhoitajan sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

 

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Keminmaan kunta on savuton työpaikka

 

Hakemus täytetään sähköisenä 3.1.2017 klo 14.00 mennessä Keminmaan kunnan internetsivulla os. www.keminmaa.fi/avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

 

Lisätietoja antaa avoterveydenhuollon apulaisosastonhoitaja Eija Lakkapää p. 0406624970, e-mail: eija.lakkapaa@keminmaa.fi

 

KEMINMAAN HYVINVOINTILAUTAKUNTA

Takaisin