Toimintaterapeutin toimi 

Keminmaan hyvinvointilautakunta julistaa uudelleen haettavaksi

 

Toimintaterapeutin toimi

 

Toimintaterapeutin tehtävänä on tarjota toimintaterapia-arvio ja kuntoutuspalveluita laaja-alaisesti kaikenikäisille toimintaterapiaa tarvitseville asiakkaille edistäen ja ylläpitäen asiakkaiden fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä.

 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on  toimintaterapeutin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus toimintaterapeutin tehtävään.  Työaika on 38.25 tuntia viikossa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

 

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilastaan. Lasten kanssa työskentelevän toimintaterapeutin on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi asetetun lain (5004/2002) mukainen rekisteriote ennen työsuhteen alkamista.  Työtehtävät edellyttävät ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Keminmaan kunta on savuton työpaikka.

 

Hakemus täytetään sähköisenä 20.10.2017 klo 14.00 mennessä Keminmaan kunnan internetsivulla os. www.keminmaa.fi/avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

 

Lisätietoja antaa avoterveydenhuollon osastonhoitaja Eija Lakkapää, p. 040-6624 970, e-mail: eija.lakkapaa@keminmaa.fi

 

Keminmaan hyvinvointilautakunta

Takaisin