Sairaanhoitaja/tiimivastaavan toimi Palvelukoti Kallinrannassa 

Keminmaan hyvinvointilautakunta julistaa haettavaksi

 

SAIRAANHOITAJA/TIIMIVASTAAVAN TOIMEN PALVELUKOTI KALLINRANNASSA

 

Sairaanhoitajan työ palvelukodissa on jaksotyötä. Työntekijältä edellytetään oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, joustavuutta ja rohkeutta myös siirtyä tarvittaessa muihinkin hyvinvointipalveluiden yksiköihin. Eduksi katsotaan kokemus kokonaisvaltaisesta vanhustyöstä sekä hallinnollisista tehtävistä.  

 

Valittavan sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistettu sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

 

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Keminmaan kunta on savuton työpaikka.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa hoiva- ja hoitotyönjohtaja Eila Metsävainio, p. 040-8242 417, e-mail: eila.metsavainio@keminmaa.fi

 

Hakemus täytetään sähköisenä  20.10.2017 klo 14 mennessä Keminmaan kunnan internetsivulla os.www.keminmaa.fi/avoimettyopaikat tai www.kuntarekry.fi .

 

Keminmaan hyvinvointilautakunta

 

Takaisin